FEDESSA Online Conference 2020 - On Demand


Programme

Being an online event you can choose to login for the sessions that appeal to you.  Full registrations also get access to recorded versions of the sessions to catch up on later.

There is something for everyone with an interest in self storage, owners, operators and investors alike.

Times for live presentations are shown in BST which is GMT +1 hour

Tuesday
08:45 - 09:00
Welcome
  • 15 mins
  • Live Session
  • Speaker: Mark Durden-Smith, Event Host
09:00 - 10:00
How businesses can learn from achieving teams in sport.
  • 60 mins
  • Live Session
  • Speaker: Clive Woodward, National Rugby Hero
10:00 - 10:30
State of the industry
  • 30 mins
  • Live Session
  • Speaker: Ollie Saunders, Lead Director for Alternatives, JLL
10:30 - 11:00
Morning Break
  • 30 mins
  • Break
11:00 - 11:45
Global Storage Panel
  • 45 mins
  • Live Session
  • Speakers: Cris Burnam, President, StorageMart; Kevin Chan, Chairman and Founder, Store Friendly; James Gibson, CEO, Big Yellow Self Storage; Sam Kennard, Owner and CEO, Kennards Self Storage
11:45 - 12:30
Developing brands and customer loyalty through creativity and emerging technologies.
  • 45 mins
  • Live Session
  • Speaker: Alex Hunter, Former head of digital marketing, Virgin Group
12:30 - 14:30
14:30 - 15:15
Making Google work for you
  • 45 mins
  • Live Session
  • Speaker: Denis Anic, Google
15:15 - 16:00
Growth Beyond Google
  • 45 mins
  • Live Session
  • Speaker: Christel Land, Clover 4
Wednesday
09:00 - 09:45
Scaling business and the importance of technology and social media in business
  • 45 mins
  • Live Session
  • Speaker: James Caan, CEO and Founder, Hamilton Bradshaw
09:45 - 10:15
Developing valet storage models
  • 30 mins
  • Live Session
  • Speaker: Carl Ameln, First Risk Capital
10:15 - 10:45
Morning Break
  • 30 mins
  • Break
10:45 - 11:15
3 mistakes operators make with pricing
  • 30 mins
  • Live Session
  • Speaker: Dave Davies, Double D Consulting
11:15 - 11:45
Insurance Panel
  • 30 mins
  • Live Session
  • Speakers: David Brown, Reason Global; Peter Doman, Basil Fry and Company; Neil Matthews, Pound Gates; Ryan Squirrell, Chartered Insurance Broker, Gallagher
11:45 - 12:30
Is the economy stuffed?
  • 45 mins
  • Live Session
  • Speaker: Roger Martin-Fagg, Economist turned strategist
12:30 - 14:15
14:15 - 14:45
Growing an independent store to a major national operator
  • 30 mins
  • Live Session
  • Speaker: Peter Blauw, CEO, Lagerbox
14:45 - 15:15
Maximising the value of your business
  • 30 mins
  • Live Session
  • Speaker: Oliver Close, Senior Director , CBRE Ltd
15:15 - 16:00
Technology in Security
  • 45 mins
  • Live Session
  • Speakers: Christine DeBord, Vice President of the Smart Entry & Facility Automation Division, Janus International; Hugh Murray, CEO, Bearbox; Rory Windham, Go Store