Major Sponsors

 

Programme 

Tuesday 29 March
15:30 - 18:30
Facility Tour
  • 180 mins
  • Facility Tour
Wednesday 30 March
09:00 - 10:30
10:30 - 11:15
AESS General Assembly - only for AESS Members
  • 45 mins
  • Session
  • Speakers: Alberto Borregón, Vice-President & Secretary AESS; Jesús Fernández, CEO, Espaciogeo
11:15 - 11:30
Opening of the conference
  • 15 mins
  • Session
  • Speaker: Roberto Lopez, Radio personality
11:30 - 12:15
How to manage an excellent team
  • 45 mins
  • Session
  • Speaker: Juan Velarde, Aerobatic Pilot
12:15 - 13:00
Coffee Break & Trade Show
  • 45 mins
  • Refreshments
13:00 - 13:45
Women in the self storage industry
  • 45 mins
  • Session
  • Speakers: Laura Azcona; Alberto Serrano, Vice-President AESS & CEO Trasteros Plus, Trasteros Plus; Ingrid Vives, Operator Manager, Bluespace
13:45 - 15:30
Lunch & Trade Show
  • 105 mins
  • Refreshments
15:30 - 16:00
State of the market
  • 30 mins
  • Session
  • Speaker: Ollie Saunders, JLL
16:00 - 16:30
Industry panel: Sustainability
  • 30 mins
  • Panel
  • Speakers: Juan Cortes, Head of Sustainability & ESG, Spain, JLL; José Pombo, Store More; Philippe Strassle, Zebrabox
16:30 - 17:15
Coffee Break & Trade Show
  • 45 mins
  • Refreshments
17:15 - 18:00
Google ADWORDS
  • 45 mins
  • Session
  • Speaker: Chris Oosthuizen, Executive Manager , Digital First
18:30 - 19:30
20:30 - 23:30
Networking Dinner
  • 180 mins
  • Refreshments
Thursday 31 March
09:00 - 10:30
Breakfast and Trade Show
  • 90 mins
  • Refreshments
10:30 - 11:00
Industry Panel
  • 30 mins
  • Session
David Raya - Bluespace " Spain's largest Self Storage business"
  • 30 mins
  • Session
  • Speaker: David Raya, CEO, Bluespace
11:00 - 11:30
Industry panel: External Storage
  • 30 mins
  • Session
  • Speaker: Dave Davies, Double D Consulting
11:30 - 12:15
Interview: Dave Davies on pricing and operations
  • 45 mins
  • Panel
  • Speakers: Dave Davies, Double D Consulting; Rennie Schafer, CEO, FEDESSA & SSA UK
12:15 - 13:00
Coffee Break & Trade Show
  • 45 mins
  • Refreshments
13:00 - 13:30
How automation is changing the self storage industry
  • 30 mins
  • Session
  • Speaker: Terry Bagley, Janus International
14:15 - 15:45
Lunch and Trade Show
  • 90 mins
  • Refreshments
15:45 - 16:30
Creativity in Self Storage
  • 45 mins
  • Session
  • Speaker: Arie Rezepka, AKI KB MINIBODEGA