15th AESS Conference 2023

The conference will start on the 15th with half a day reserved exclusively for the trade show where you will be able to discover the new market trends and make contact with the best suppliers of the sector in Spain and Europe.  From 6 pm, you will be able to visit 3 Self Storage centres who are members of the AESS in the area: Petits Locals Villanova, Bluespace Sitges and Pongo Trasteros Sitges. 

On the second day, you will be able to follow sessions on the current situation of the sector in Spain, inflation, and different digital tools that are successfully applied in the hotel sector which can also be used in our sector. We will also look at offline marketing strategies that will allow us to focus on more local actions and help us to connect more directly with our customers, face to face.  The conference will end with a presentation on the new fire protection regulations and a round table about the foreign investment that Spain is experiencing.

Below you will find the full programme for both days, Wednesday 15 and Thursday 16 March, with times, duration and type of session. Choose the day at the top and click on a session title for more information.

Wednesday 15 March
15:00 - 18:00
Trade Show
  • 180 mins
  • Trade Show
17:00 - 20:00
Facility Tour
  • 180 mins
  • Facility Tour
20:30 - 22:00
Dinner
  • 90 mins
  • Catering
Thursday 16 March
08:00 - 09:30
09:30 - 09:45
Inauguración de la conferencia
  • 15 mins
  • Sessions
  • Speaker: Jesús Fernández, CEO, RedTras
09:45 - 10:29
10:30 - 11:00
Actualización de Self Storage
  • 30 mins
  • Sessions
  • Speakers: Gaston Blondeau; Izeldi Loots, Director - Valuation Advisory - Alternatives, JLL
11:00 - 11:30
Pausa
  • 30 mins
  • Catering
11:30 - 12:15
Sustainable self storage centres - renewable energy
  • 45 mins
  • Sessions
  • Speaker: Laura De la Plaza
12:15 - 12:45
12:45 - 13:30
Marketing Offline
  • 45 mins
  • Sessions
  • Speaker: Cedric Padilla, Founder Business Developer, Jullka Self Storage
13:30 - 15:00
Almuerzo
  • 90 mins
  • Catering
15:00 - 15:45
Reglamento de Incendios
  • 45 mins
  • Sessions
  • Speaker: Jesús Fernández, CEO, RedTras
15:45 - 16:15
Pausa
  • 30 mins
  • Catering
16:15 - 16:45
Inversión extranjera en España
  • 30 mins
  • Sessions
  • Speaker: Nico Perez, CEO, Oh My Box

 

sponsors overview.jpg 2